Inartes Instituutti

Lapinlahden sairaala, Lapinlahdenpolku 8A, 00180 Helsinki, tel 358 (0) 40 770 4299, inartes@inartes.fi

Tilat

Inartes Insituutti toimii vanhan Lapinlahden sairaalan tiloissa Helsingissä lähellä keskustaa. Metrolla Ruoholahden asemalta jalankulkutunnelin kautta on matkaa vain 500 m.

Lapinlahden rauhallinen puistoympäristö meren rannalla ja vanhan talon valoisat ja kodikkaat tilat tarjoavat elävät ja toimivat puitteet terapialle ja opiskelulle.

Yläkerrassa on kaksi valoisaa ryhmätilaa, jotka sopivat hyvin koulutustiloiksi. 1. krs:ssa sijaitsevat terapiatilat ja toimisto. Terapiatiloissa toimii taideterapeuttien ja työnohjaajien vastaanotot.

Lapinlahden oma uimaranta ja sauna palvelee uimareita ympäri vuoden. Talossa on myös kaksi lounasravintolaa ja kahvila. Toinen lounasravintoloista on hävikkiruokaravintola Loop, jossa tehdään hävikkiruoasta herkullista lounasta ja viikonloppuisin brunsseja www.ravintolaloop.fi

Kulkuyhteydet

Metrolla tai raitiovaunulla:

Helsingin keskustasta (5 min) tai Itäkeskuksesta (25 min) Ruoholahden suuntaan. Jää pois Ruoholahden asemalla. Kadun toisella puolella on aukio tai tori, jossa alikulkukäytävä suoraan Lapinlahden puistoon. Matka on noin 500 m.

Lapinlahden puistossa suuntaa kohti keltaista päärakennusta. Inartes toimii 1. ja 2. kerroksessa. Vastaanottotilat ovat vasemman siiven 1. krs käytävällä (kahvilan takaa hieman vasemmalle ja suoraan eteenpäin). Koulutustilat ovat 2. krs:ssa. Taas kahvilan takaa hieman vasemmalle ja rappuja pitkin toiseen kerrokseen.

Raitiovaunu 8 pysähtyy Marian sairaalan edustalla. Siitä on noin 700 m kävelymatka hautausmaiden välistä kohti sairaalan puistoa.

Henkilöautolla:

Aja Mechelininkatua Marian sairaalan kohdalle ja käänny Lapinlahdentielle, joka kulkee ortodoksisen hautausmaan ja kappelin ohi kohti Lapinlahden sairaalaa. Voit pysäköidä jo website Lapinlahdentielle ja kävellä puistokujaa pitkin perille. Jos haluat ajaa sairaalalle asti, käänny kääntöpaikalla Lapinlahden porttien välistä oikeanpuoleiselle puistokujalle. Sairaalan edessä on parkkipaikkoja.