InArtes 

INSTITUUTTI

Yhteystiedot

talo kaukaaInartes Instituutti

Lapinlahden sairaala
Lapinlahdenpolku 8A
00180 Helsinki

Tiedustelut ja ajanvaraukset 040 770 4299
Sähköposti: inartes@inartes.fi
Nettisivut: www.inartes.fi

Kulkuyhteydet
Metrolla tai raitiovaunulla:

Helsingin keskustasta (5 min) tai Itäkeskuksesta (25 min) Ruoholahden suuntaan. Jää pois Ruoholahden asemalla. Kadun toisella puolella on aukio tai tori, jossa alikulkukäytävä suoraan Lapinlahden puistoon. Matka on noin 500 m.

Lapinlahden puistossa suuntaa kohti keltaista päärakennusta. Inartes toimii 1. ja 2. kerroksessa. Vastaanottotilat ovat vasemman siiven 1. krs käytävällä (kahvilan takaa hieman vasemmalle ja suoraan eteenpäin). Koulutustilat ovat 2. krs:ssa. Taas kahvilan takaa hieman vasemmalle ja rappuja pitkin toiseen kerrokseen.

Raitiovaunu 8 pysähtyy Marian sairaalan edustalla. Siitä on noin 700 m kävelymatka hautausmaiden välistä kohti sairaalan puistoa.

Henkilöautolla:

Aja Mechelininkatua Marian sairaalan kohdalle ja käänny Lapinlahdentielle, joka kulkee ortodoksisen hautausmaan ja kappelin ohi kohti Lapinlahden sairaalaa. Voit pysäköidä jo website Lapinlahdentielle ja kävellä puistokujaa pitkin perille. Jos haluat ajaa sairaalalle asti, käänny kääntöpaikalla Lapinlahden porttien välistä oikeanpuoleiselle puistokujalle. Sairaalan edessä on parkkipaikkoja.

Katso kouluttajien ja terapeuttien yhteystiedot myös kohdasta Vastaanotot.