Kaksi uutta alkavaa Taideterapiaryhmää

AAMUPÄIVÄRYHMÄ

Aika: maanantaisin 3.2.–23.3.2020 klo 10–12.30 (8 kertaa)

Paikka: Lapinlahden vanha sairaala,  Lapinlahdenpolku 8, Helsinki

Hinta: 200 € (sisältää kaikki taidetarvikkeet)

Ilmoittautumiset 27.1. mennessä: hujanen.minna@gmail.com

LYHYT ILTARYHMÄ

Aika: tiistaisin 4.2.–25.2.2020 klo 17.30–20.00 (4 kertaa)

Paikka: Lapinlahden vanha sairaala,  Lapinlahdenpolku 8, Helsinki

Hinta: 100 € (sisältää kaikki taidetarvikkeet)

Ilmoittautumiset 27.1. mennessä: hujanen.minna@gmail.com

Taideterapiaryhmään voi tulla käsittelemään mieltä vaivaavia asioita tai etsimään uusia voimavaroja ja omaa luovuuttaan. 

Mitään taiteellista osaamista ei tarvita.  

Ryhmänohjaaja opastaa osallistujat intuitiiviseen maalaamiseen ja kirjoittamiseen. Taidetyöskentelyn avulla ajatukset ja tunteet saavat muodon, ja silloin niitä on helpompi tarkastella. Työskentelemme pienissä ja luottamuksellisissa ryhmissä (4–8 osallistujaa).

Ryhmien ohjaajana toimii Minna Hujanen, FM, 4. vuosikurssin taideterapiaopiskelija. Ryhmät ovat osa viimeisen vuoden opintoihin kuuluvaa harjoittelua. Osallistujat haastatellaan etukäteen puhelimitse.


ELÄMÄN PUU ekspressiivisen taideterapian viikonloppukurssi 4.-5.4. 2020 la klo 11 -18, su klo 11-17 Lapinlahden lähteellä Helsingissä


Minkälainen on sinun elämänpuusi? Miten elämän voima on saanut puussasi virrata? Miten elämän tuulet ovat sinua muokanneet? Elämän puu on vahva alkukuva, joka yhdistää meidät kaikkeen, kaikkiin ja kaikkeuteen. Mitä lauluja linnut oksillasi laulavat, mitä tarinoita kertovat?

Elämän puu –kurssilla tutkimme omaa käsitystä itsestämme ja elämänvoimastamme maalaten ja kirjoittaen, hengitellen ja liikkuen – yksin ja yhdessä toisten kanssa. Mitään taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Jokainen osaa, kaikki on oikein, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista. Käytämme mm. helppoja peitevärejä ja öljypastelliliituja. Ryhmään mahtuu max 10 osanottajaa.

Ohj. taideterapeutti Terhi Varjoranta.
Hinta 155 e (sis.alv 24% ), sisältää kaikki taidetarvikkeet sekä kahvin/teen. EARLY BIRD -hinta 135 e 24.2. mennessä ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen terhi.varjoranta@gmail.com tai p.0408354942 (jätä mielellään soittopyyntö tekstiviestillä).

Kurssipaikkamme Inartes Instituutin koulutustila VALO sijaitsee Lapinlahden entisen sairaalan rakennuksen 2. kerroksessa Helsingissä. Koska rakennuksessa ei ole hissiä, kurssi sopii valitettavasti huonosti liikuntaesteisille.
kts. www.lapinlahdenlahde.fi


SISÄISEN PUUTARHANI MAISEMIA

Ekspressiivisen taideterapian viikonloppu pe-su 22.-24.5.5.2019 Ystävyyden majatalossa Salon Kruusilassa.

Aloitamme perjantaina päivällisellä klo 18 ja päätämme sunnuntaina noin klo 15.

Ohjaaja: taideterapeutti, työnohjaaja , TM Terhi Varjoranta

Tällä kurssilla vaellamme oman sisäisen maailmamme maisemissa maalaten ja kirjoittaen, liikkuen, hengitellen ja keskenämme jakaen. Mitään ns. taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä.
Ryhmään mahtuu max. 10 osanottajaa.

Ohj. taideterapeutti Terhi Varjoranta.
Hinta 145 e sis.alv 24% , sisältää kaikki taidetarvikkeet sekä kahvin/teen.   EARLY BIRD -hinta 125 e 15.4. mennessä ilmoittautuneille.
Lisäksi majoitus ja täysihoito Ystävyyden majatalossa 1-2 hh 130 e/ 2 vrk . Luonnollisesti voit majoittua muuallakin.
Ilm. terhi.varjoranta@gmail.com tai puh. 040 8354942 (jätä miel. tekstiviesti, niin soitan takaisin).

Majatalon puulämmitteinen sauna lämpiää joka ilta ja kirkasvetiseen pikku järveenkin voi pulahtaa. Majataloon on helppo tulla julkisillakin, bussipysäkki Helsingin ja Turun suunnasta on noin 500 m päässä. Työskentelytilamme sijaitsee hissittömän talon 2. kerroksessa, joten se valitettavasti sopii huonosti liikuntaesteisille.

Tutustu majataloon http://www.ystavyydenmajatalo.fi/